Mutarea datelor pe un alt calculator

Datele programului sunt stocate implicit în directorul (folderul) spre care indică meniul Setări | Director de lucru al programului de optimizare.

Pentru a muta datele de pe un calculator pe altul trebuie doar să mutați conținutul acestui director de pe calculatorul sursă pe calculatorul destinație.

Programul TREBUIE să fie oprit pe ambele calculatoare.

Pentru versiuni de program < 5.6

Fișierele cu extensia xtx conțin informații precum conținutul magaziei, tipurile de materiale, produsele (simple și complexe) definite, componentele extra și istoricul debitărilor.

Fișierele cu extensia dbt conțin comenzile debitate de d-voastră.

Pentru versiuni de program ≥ 5.6

Fișierele cu extensia xml conțin informații precum conținutul magaziei, tipurile de materiale, produsele (simple și complexe) definite, componentele extra și istoricul debitărilor.

Fișierele cu extensia xml conțin comenzile debitate de d-voastră.

Actualizarea programului (trecerea la o versiune mai nouă)

Actualizarea datelor se face automat, exceptând cazurile în care utilizatorul a schimbat folderul implicit de lucru.

În cazul în care programul nu găsește datele mai vechi, acestea trebuie căutate manual.

Utilizatorul trebuie să localizeze fișierul ce conține magazia (de exemplu debitare2d.xtx sau stock2d.xml) și să îl copieze în noua locație (care se vede din meniul Setări | Director de lucru). La pornirea programului acesta va încărca vechea magazie

Atenție! Pe același calculator este posibil să existe mai multe fișiere cu aceste nume (datorită faptului că utilizatorul a schimbat directorul de lucru). Trebuie căutată ultima magazie în care au fost salvate date.

Exportarea magaziei în fișier Excel

Este indicat ca înainte de actualizarea la o versiune mai nouă (≥ 5.6) să se exporte magazia în format Excel și apoi fișierul xls să fie încărcat în noua versiune de program.

Recomandări

Este recomandat să faceți copii de siguranță (pe CD, stick, Dropbox etc) a fișierelor din folderul indicat de meniul Setări | Director de lucru pentru a preveni pierderea lor accidentală.

Pentru mutarea licenței, aferente programului, de pe calculator vechi pe cel nou, vă rugăm să urmați pașii de aici.Legături

Înapoi la index

Cutting Optimization pro - pagina web

Optimal Programs - pagina web